Giurgiu prezent la IFAT Munchen

Giurgiu prezent la IFAT Munchen

România a fost invitată să participe la Expoziţia Internaţională de Management a Apei, Epurării Deşeurilor şi Materiilor Prime (IFAT), ce a avut loc în perioada 5-9 mai la Munchen, în Germania. Proiectul face parte din Reţeaua de Tehnologii de Mediu pentru Regiunea Dunării, reprezentată în Romănia de Camera de Comerţ Bilaterală Bulgaria România ca parte integrantă a Strategiei UE pentru Regiunea Dunării.

Din delegaţia României au făcut parte reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale Apele Române, precum şi Emil Gabriel Vucă, administratorul public al Primăriei Municipiului Giurgiu. Acesta a prezentat în cadrul acestei expoziţii proiectul derulat de Apa Service şi destinat procesării apelor uzate, pluviale şi menajere conform ultimelor tehnologii şi evoluţii în domeniul protecţiei mediului.

Reţeaua de Tehnologii de Mediu pentru Regiunea Dunării este un proiect al Umwelttechnik BW – Centru de Tehnologii şi Inovaţii pentru Tehnologia Mediului şi Eficientizarea Resurselor din Landul Baden-Wuertenberg care şi-a început activitatea în aprilie 2013. Proiectul este finanţat de Ministerul Mediului, Protecţiei Climei şi Energiei din Baden Wuertenberg. Umwelttechnik BW este responsabil de dezvoltarea Reţelei de Tehnologii de Mediu care operează în toate ţările din regiunea Dunării prin reprezentanţi selectaţi la nivel local. Iniţiativa se concentrează pe suportul companiilor mici şi mijlocii ce presupune crearea unei reţele cu organizaţii de cercetare ce activează în ţările dunărene.

Ultima modificare: 12.05.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Turnul Ceasornicului în viziunea artistică a copiilor români şi bulgari

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.